Assessoria tècnica i energètica

“Tots som consumidors d’energia, empreses, particulars, organitzacions publiques i privades, etc…”

L’estalvi de l’energia suposa una reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera que ajuda a parar l’escalfament global del planeta i el canvi climàtic. A part, un estalvi d’energia també suposa un estalvi econòmic molt important tant per les empreses com per les famílies.

Nou Clima vol contribuir a promoure la sostenibilitat ambiental, per això, l’assessorem i aconsellem sobre el tipus d’instal·lació de clima més adient.

Serveis


Assessorament en estalvi energètic
Càlculs d’amortització de l’inversió
Càlculs de consums estimats per instal·lacióTel. 938 931 972

Contacti’ns

Si està interessat en rebre informació sense cap compromís, ompli el següent formulari.

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon de contacte

El vostre missatge

 ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (Consulta-la aquí >)

 ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Avinguda Garraf 27 08800, Vilanova i la Geltrú o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.