Instal·lacions

Assessorament i Instal·lació

En els últims anys la climatització tant en aire condiciat com en calefacció son sistemes que han evolucionat millorant la seva tecnologia per obtenir la màxima eficiència energètica i major confort pels usuaris.

A Nou Clima treballem amb les principals marques del mercat i amb les ultimes tecnologies, per donar la solució més adient i rentable al nostre client.

Instal·ladors oficials de les principals marques del mercat

Serveis


Instal·lació d’aire condicionat
Instal·lació solar tèrmica
Instal·lació de calefacció de gas i elèctrica
Instal·lació de calderes de condensació
Instal·lació de terra radiant
Instal·lació de calderes de biomassa
Instal·lació de geotèrmia
Assessoria tècnica i energètica
Servei tècnic postvendaTel. 938 931 972

Contacti’ns

Si està interessat en rebre informació sense cap compromís, ompli el següent formulari.

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon de contacte

El vostre missatge

 ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (Consulta-la aquí >)

 ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Avinguda Garraf 27 08800, Vilanova i la Geltrú o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.

Miri les referències de les solucions que li oferim: