Manteniments i Reparacions

Manteniments Integrals

El manteniment preventiu és essencial per garantitzar un funcionament més eficient i sense problemes dels sistemes de climatització.

S’ha demostrat que al no disposar d’un servei de manteniment regular, el condicionador perd bona part de l’eficiència original, augmenten les avaries i es fa un ús ineficient de l’energia.

Nou Clima a través del nostre servei tècnic ofereix un manteniment preventiu segons els seus requisits de refrigeració i adaptant-nos a la millor solució.

Estalvi Energètic: Inclòs en el servei de manteniment els nostres tècnics li proposaran diferents mesures per la millora de la eficiència dels equips i l’estalvi energètic. Aquestes mesures es traduiran en un augment del rendiment del sistema de climatització i un estalvi econòmic.

Serveis


Manteniment preventiu aire condicionat i plaques solars A.C.S
Servei Tècnic: reparacions d’aire condicionat i climatització industrialTel. 938 931 972

Contacti’ns

Si està interessat en rebre informació sense cap compromís, ompli el següent formulari.

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon de contacte

El vostre missatge

 ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (Consulta-la aquí >)

 ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Avinguda Garraf 27 08800, Vilanova i la Geltrú o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.