NouClima

NOU CLIMA

Empresa dedicada a l’auditoria energètica que té com objectiu aconseguir la màxima eficiència a l’hora de fer instal·lacions, manteniment i reparacions de sistemes de calefacció i aire condicionat.

Ubicats a Vilanova i la Geltrú, donem servei a les comarques del Garraf, Alt i Baix Penedès, Anoia, Barcelonès i Baix Llobregat.

Els més de 25 anys d’experiència i la contínua confiança dels nostres clients, ens avalen.
El nostre equip el formen professionals altament qualificats i especialitzats en sistemes de calefacció i aire condicionat. Actualment, abarquem sectors tan variats com el bancari, industrial, immobiliari, comercial i el domèstic.

Li realitzem un auditoria energètica, sense cap compromís, per estudiar la millor manera d’estalviar energia i costos en la seva factura de la llum.

Contacti’ns

Si està interessat en rebre’ns, sense cap compromís, ompli el següent formulari de contacte:

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon de contacte

El vostre missatge

 ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (Consulta-la aquí >)

 ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Avinguda Garraf 27 08800, Vilanova i la Geltrú o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.