• Pol. Ind. Torrent de Santa Magdalena
  Rbla. Països Catalans num.18 nau 32
  08800 Vilanova i la Geltrú
close
Home Notícies Millori la qualitat de l’aire interior instal·lant un purificador
febr.

Millori la qualitat de l’aire interior instal·lant un purificador

Eficiència de filtració 99,95%

Elimina el 99,95% de partícules, pol·len, bactèries, fongs i Virus

Plasma Station 2.0, purificador esterilitzador fotocatalisi i UV-C per conductes

Combina dues tècniques per l’eliminació de contaminants i elements patògens, l’oxidació fotocatalítica (PCO) i la llum ultra violeta (UV-C)

 • Fàcil i ràpida instal·lació
 • Muntatge òptim per conductes de climatització i de renovació d’aire
 • Millora la qualitat de l’aire amb la mínima instal·lació

El nostre equip tecnic l’assessorà i li realitzarà un estudi proposant-li la solució mes adequada:

  La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

  En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Polígon Industrial Torrent de Santa Magdalena, Rambla dels Països Catalans num. 18 nau 32, 08800 Vilanova i la Geltrú, o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.