• Pol. Ind. Torrent de Santa Magdalena
  Rbla. Països Catalans num.18 nau 32
  08800 Vilanova i la Geltrú
close
Home heacool_services Climatització domèstica

Climatització domèstica

Img

Amb l’augment de temperatures, l’aire condicionat s’està convertint en un be necessari en la majoria de les llars. Gràcies a la incorporació constant de nova tecnologia els equips ofereixen millor rendiments, baix consum energètic, menys emissions de CO2 i major confort.

A Nouclima treballem les millors marques del mercat i oferim una amplia gama de solucions tant amb aire condicionat com amb calefacció:

 • Split tipus Paret
 • Split tipus terra
 • Multisplit
 • Maquina de conductes
 • Sistema d’aerotèrmia o geotèrmia

Formulari més informació:

  La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable NOUCLIMA, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

  En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Polígon Industrial Torrent de Santa Magdalena, Rambla dels Països Catalans num. 18 nau 32, 08800 Vilanova i la Geltrú, o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a INFO@NOUCLIMASERVEIS.COM.